JAVNI POZIV ZA MLADE/NEZAPOSLENE U KNJAŽEVCU – OBUKA NA RADNOM MESTU ZA POMOĆNOG RADNIKA/RADNICU U PRIPREMI I SERVIRANJU HRANE

Timočki klub raspisuje je Javni poziv za mlade nezaposlene u opštini Knjaževac, zainteresovane za plaćenu obuku na radnom mestu za posao:

  • Pomoćni radnik u pripremi i serviranju hrane

Na poziv mogu da se prijave mladi, nezaposleni, do 30 godina starosti, (izuzetno do 45, ukoliko spadate u teže zapošljive grupe ) i žene bez starosnog ograničenja, nezaposleni ste, a želite da se obučavate i radite poslove šivača/šivačicu u tekstilnoj industriji.

Obuke na radnom mestu realizovaće se u ugostiteljskoj firmi Mali predah u Knjaževcu. 

 

Očekivani period realizacije obuka je počev od :  početak jula 2023.
Rok za prijavljivanje: do 20.06.2022.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate i kandidatkinje da nam se jave i popunjavanjem prijave iskažu svoje interesovanje za učešće u programu obuke na radnom mestu.

Detaljnije o javnom pozivu možete se informisati u tekstu Javnog poziva, koji možete preuzeti Javni-poziv_radnik_ca-u-ugostiteljstvu.

Prijavni obrazac koji ćete odštampati, popuniti i doneti lično u kancelariju Timočkog kluba: Trg Olobođenja 1, 19350 Knjaževac ili skenirati i poslati na: office@timok.org možete preuzeti OVDE.

Ili popuniti  u Google form prijavu koja će direktno stići kod nas, a koju možete pronaći klikom na OVDE.