Realni susret u Knjaževačkoj Gimnaziji u Knjaževcu

U Knjaževačkoj Gimnaziji u prepunoj sali Gim Teatra održan je prvi u nizu Realni susret. Zanimanje za koje su gimanzijalci u ovoj grupi bili zainteresovani je Menadžer. Gost današnjeg susreta bila je gđa Danijela Stanković suvlasnica firme Grin International, sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima menadžerke kako u internacionalnim kompanijama koje su poslovale u Srbiji, tako i kao menadžer firme koja upošljava 100 radnika u kojoj je suvlasnik.
Kako je gđa Stanković naglasila, posao menadžera je vrlo odgovoran, mora imati uvid u sve što se u firmi dešava, imati dobro znanje iz matematike i stranih jezika i stalno se usavršavati. Da bi se bavili poslovima menadžera može se završiti bilo koji fakultet ali obično to budu osobe koje su završile Fakultet ogranizacionih nauka.
Na pitanje jedne od učenica: „Da li je teško da se žena bavi menadžerstvom?“ Odgovor je bio: „Nije teško, čak se u menadžerstvu i više ceni žena koja ima porodicu, jer ako je u stanju da organizuje svoj život sa porodicom znači da će isto tako dobro organizovati i posao.“.
Dragi gimnazijalci i gimazijalkinje vidimo se opet uskoro!
#znanjemdoposla #E2E #nirasipconsult #realnisusret #timockiklub