U susret budućim E2E obukama

U skoro svakom oglasu za posao poslodavac zahteva da  radnik poseduje radno iskustvo, a šta se dešava ako osoba ima zaista odlično znanje iz određene oblasti, a nema radnog iskustva ili hoće da se obuči za neko drugo zanimanje? Program „Znanjem do posla“ je tu da ti pomogne da prevaziđeš ovaj problem, stekneš iskustvo i lakše dođeš do posla! Ukoliko imaš između 15 i 30 godina sa završenim III ili IV stepenom stručne spreme, tražiš zaposlenje ili obuku koja će ti ozbezbediti veće šanse da dođeš do željenog posla, mi smo tu za tebe!

Ukoliko niste do sada učestvovali na obukama na radnom mestu koje smo ralizovali, a želite da se uključite u buduće obuke, na pravom ste mestu. Radnu biografiju, zajedno sa prijavom, koju možete skinuti klikom na link OVDE,  možete  poslati mejlom na office@timok.org,  poštom ili ih doneti u našu kancelariju koja se nalazi na adresi – Trg Oslobođenja 1, 19350  Knjaževac.

Listu obuka na radnom mestu koje je naš program realizovao možete pogledati klikom na link: Pregled WBL obuka .

Svakog radnog dana od 09:00 do 16:00 časova naš E2E broker tim je tu za vas. Bilo da nas posetite u kancelariji (poštujući mere zaštite od Korona virusa) ili pozovete telefonom na 019/730 002 i mobilni 065/273-7211 ili 063/822-6361 ili da to uradite online, naš tim vam može pružiti karijerno vođenje i savetovanje, možete sa našim karijernim praktičarkama razgovarati o svojim planovima za razvoj karijere, ili dobiti detaljne informacije o planovima za obuke koje će se u budućnosti realizovati .

Nakon oglašavanja poziva od strane E2E programa i iskazanih potreba poslodavaca, naš tim će vas pozvati da se uključite u obuke u okviru zanimanja za koje ste iskazali interesovanje.

Pratite nas mi ćemo vas blagovremeno obeaveštavati o svemu. E2E je tu zbog vas!