Znanjem do posla ONLINE!-Kako da?

Program Znanjem do posla je u ovom izazovnom periodu pripremio dosta sadržaja koje ćemo plasirati putem naših online kanala kako bi vam pomogao da potpuno besplatno, u kratkom roku i od svoje kuće steknete osnovna znanja o temama za razvoj karijere.

Kome je namenjen On-line ZNANJEM DO POSLA?
On-line ZNANJEM DO POSLA je namenjen mladima od 15 do 30 koji žele da razviju i steknu nove veštine koje im mogu koristiti u kreiranju svoje budućnosti vezano za školovanje i zanimanje.
Za praćenje interaktivnih radionica/webinara na On-line ZNANJEM DO POSLA nije potrebno predznanje, već samo dobra volja i želja da se nauči nešto novo.

Kako da učestvujete?
Učešće na interaktivnim radionicama/webinarima je besplatno i može da učestvuje svako.
Možete učestvovati na više interaktivnih radionica/webinara .
Svake nedelje će se obrađivati po jedna tema.
Video uputstvo kako se priključiti nekom  webinaru koje organizujemo  možete pogledati na sledećem linku: 


Tehnički zahtevi
On-line kursevi će se odvijati preko aplikacije Zoom. Zoom aplikaciju možete preuzeti sa sledećih linkova:
PC: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
Andorid: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.zrc
iOS: https://apps.apple.com/us/app/zoompresence/id900259081?ls=1

Da biste učestvovali na interaktivnim radionicama/webinarima, dovoljno je da instalirate aplikaciju na svom uređaju. Registracija je neophodna.
Od nas ćete dobiti e-mailom pozivni link preko kojeg ćete moći da pristupite interaktivnim radionicama/webinarima. 
Da biste učestvovali dovoljno je da imate računar sa pristupom internetu i zvučnike. Interaktivnu radionicu/webinar možete pratiti i bez dodatne opreme, ali kako biste bili u mogućnosti da na kursu postavljate pitanja i aktivno učestvujete, neophodno je da imate mikrofon i/ili kameru.
Interaktivne radionice/webinare možete pratiti i preko tableta ili pametnog telefona koji imaju pristup internetu. Zbog velikog protoka podataka koji zahteva prenos video i audio sadržaja, poželjno je da budete priključeni na wifi mrežu, kako biste izbegli dodatne troškove.

Teme
Svake nedelje će se obrađivati po jedna tema vezana za unapređenje vaših  veština ili karijerno savetovanje, a u cilju poboljšanja izgleda slike mladih na tržištu rada.
Svakog petka ćemo ažurirati temu koje će se obrađivati naredne nedelje. O vremenu održavanja interaktivne radionice/webinara bićete obavešteni putem objave na društvenim mrežama i web sajtu.
Radionice će trajati maksimalno 45 minuta.

Dodatne informacije
Po završetku pandemije Covid-19 organizovaćemo obuke na lokalu i lično se videti sa vama.
Polaznici će dobiti sertifikate o pohađanju radionica/webinara .
Za sva pitanja oko on-line kurseva, prijava, tehničke podrške za korišćenje aplikacije Zoom možete se obratiti Sanju Džakula na e-mail: sanja.džakula@gmail.com ili telefon 063/82 26 361.